Ny lægekompagnon

LH

1. januar 2018 er Louise Hânschell indtrådt som kompagnon og klinikejer i Taarbæk Lægehus.
Vi byder Louise hjertelig velkommen hos os.

Louise fortæller om sig selv:

Jeg hedder Louise Hänschell og er ny kompagnon i Taarbæk Lægehus. Jeg er 40 år og mor til to drenge og en pige på hhv. 10, 9 og 8 år. Jeg er gift og bor i Holte, men opvokset i Skodsborg, så jeg kender lidt til lokalområdet.

 Jeg er uddannet fra Københavns Universitet, hvor jeg færdiggjorde medicinstudiet i 2006. Under studiet arbejdede jeg bla. på et hospital i Cairo, og på Gentofte Psykiatrisk Center. Min obligatoriske lægeturnus var på Frederikssund Sygehus på hhv. urologisk afd. og kardiologisk afdeling. 

På min vej til at blive praktiserende læge, har jeg haft mange spændende ansættelser, bla. en introduktionsstilling på geriatrisk afd. Gentofte Hospital, hvor jeg også var læge i deres geriatriske team og i osteoporoseambulatoriet. Jeg har også arbejdet på Psykiatrisk Center Stolpegård med spiseforstyrrelser, og haft et fantastisk frivilligt arbejde som rådgiver på Børns Vilkår.

I fritiden kan jeg godt lide at være aktiv, dels med min familie, men også på et personligt motionsplan. Jeg løber en del, går i Impuls motionscenter og cykler i Holte MTB Klub, samt kører landevejscykel.

Jeg ser frem til at være jeres læge, og siger indtil videre tak for en meget fin velkomst i Taarbæk.